Solifer 550 DL (1989 - 1994)

Reservdelar till Solifer 550 DL köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Solifer och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Solifer-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Solifer 550 DL.

Tillverkningen av 550 DL började hos Solifer år 1989. Solifer upphörde med tillverkningen av modellen 550 DL år 1994.

Husvagnsdelar Solifer

Reservdelar till Solifer 550 DL går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Solifer-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Solifer 550 DL och andra husvagnar från Solifer. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Solifer 550 DL, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 550 DL har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1989 till 1994 då Solifer kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 550 DL. Om du letar efter originaldelar från Solifer så ska du leta efter Solifer-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Solifer-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Solifer och andra tillverkare. En sökning på Solifer 550 DL och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Solifer.

Fakta
TillverkareSolifer
Modell550 DL
Första tillverkningsår1989
Sista tillverkningsår1994

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Solifer och så även för den specifika modeller Solifer 550 DL.