Solifer 520 (2004 - 2009)

Reservdelar till Solifer 520 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Solifer och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Solifer-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Solifer 520.

Tillverkningen av 520 började hos Solifer år 2004. Solifer upphörde med tillverkningen av modellen 520 år 2009.

Husvagnsdelar Solifer

Reservdelar till Solifer 520 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Solifer-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Solifer 520 och andra husvagnar från Solifer. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Solifer 520, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 520 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 2004 till 2009 då Solifer kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 520. Om du letar efter originaldelar från Solifer så ska du leta efter Solifer-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Solifer-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Solifer och andra tillverkare. En sökning på Solifer 520 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Solifer.

Fakta
TillverkareSolifer
Modell520
Första tillverkningsår2004
Sista tillverkningsår2009

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Solifer och så även för den specifika modeller Solifer 520.