Solifer 530 DE LUXE (1978 - 1979)

Reservdelar till Solifer 530 DE LUXE köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Solifer och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Solifer-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Solifer 530 DE LUXE.

Tillverkningen av 530 DE LUXE började hos Solifer år 1978. Solifer upphörde med tillverkningen av modellen 530 DE LUXE år 1979.

Husvagnsdelar Solifer

Reservdelar till Solifer 530 DE LUXE går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Solifer-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Solifer 530 DE LUXE och andra husvagnar från Solifer. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Solifer 530 DE LUXE, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 530 DE LUXE har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1978 till 1979 då Solifer kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 530 DE LUXE. Om du letar efter originaldelar från Solifer så ska du leta efter Solifer-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Solifer-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Solifer och andra tillverkare. En sökning på Solifer 530 DE LUXE och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Solifer.

Fakta
TillverkareSolifer
Modell530 DE LUXE
Första tillverkningsår1978
Sista tillverkningsår1979

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Solifer och så även för den specifika modeller Solifer 530 DE LUXE.