Polarvagnen 560 (1984 - 2009)

Reservdelar till Polarvagnen 560 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Polarvagnen och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Polarvagnen-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Polarvagnen 560.

Tillverkningen av 560 började hos Polarvagnen år 1984. Då 560 var en av Polarvagnens mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 26 år. Polarvagnen upphörde med tillverkningen av modellen 560 år 2009.

Husvagnsdelar Polarvagnen

Reservdelar till Polarvagnen 560 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Polarvagnen-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Polarvagnen 560 och andra husvagnar från Polarvagnen. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Polarvagnen 560, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 560 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1984 till 2009 då Polarvagnen kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 560. Om du letar efter originaldelar från Polarvagnen så ska du leta efter Polarvagnen-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Polarvagnen-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Polarvagnen och andra tillverkare. En sökning på Polarvagnen 560 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Polarvagnen.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
Modell560
Första tillverkningsår1984
Sista tillverkningsår2009

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen 560.