Polarvagnen LBD (1970 - 1972)

Reservdelar till Polarvagnen LBD köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Polarvagnen och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Polarvagnen-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Polarvagnen LBD.

Tillverkningen av LBD började hos Polarvagnen år 1970. Polarvagnen upphörde med tillverkningen av modellen LBD år 1972.

Husvagnsdelar Polarvagnen

Reservdelar till Polarvagnen LBD går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Polarvagnen-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Polarvagnen LBD och andra husvagnar från Polarvagnen. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Polarvagnen LBD, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din LBD har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1970 till 1972 då Polarvagnen kan ha haft variationer på olika årsmodeller av LBD. Om du letar efter originaldelar från Polarvagnen så ska du leta efter Polarvagnen-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Polarvagnen-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Polarvagnen och andra tillverkare. En sökning på Polarvagnen LBD och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Polarvagnen.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellLBD
Första tillverkningsår1970
Sista tillverkningsår1972

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen LBD.