Knaus COUNTRY 460 TK (1997 - 1998)

Reservdelar till Knaus COUNTRY 460 TK köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Knaus och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Knaus-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Knaus COUNTRY 460 TK.

Tillverkningen av COUNTRY 460 TK började hos Knaus år 1997. Knaus upphörde med tillverkningen av modellen COUNTRY 460 TK år 1998.

Husvagnsdelar Knaus

Reservdelar till Knaus COUNTRY 460 TK går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Knaus-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Knaus COUNTRY 460 TK och andra husvagnar från Knaus. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Knaus COUNTRY 460 TK, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din COUNTRY 460 TK har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1997 till 1998 då Knaus kan ha haft variationer på olika årsmodeller av COUNTRY 460 TK. Om du letar efter originaldelar från Knaus så ska du leta efter Knaus-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Knaus-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Knaus och andra tillverkare. En sökning på Knaus COUNTRY 460 TK och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Knaus.

Fakta
TillverkareKnaus
ModellCOUNTRY 460 TK
Första tillverkningsår1997
Sista tillverkningsår1998

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Knaus och så även för den specifika modeller Knaus COUNTRY 460 TK.