Husvagnsdelar Knaus

Knaus är en tysk tillverkare av husvagnar och husbilar som grundades 1955. Deras husvagnar är kända för att vara högkvalitativa och har en modern design med fokus på komfort och bekvämlighet. Deras produktutbud inkluderar allt från lätta husvagnar som lämpar sig för kortare resor till större husvagnar med plats för upp till 8 personer.

En köpare av en Knaus husvagn kan förvänta sig en vagn med hög kvalitet och detaljrikedom, med finesser som LED-belysning, integrerade solpaneler och stora fönster för att maximera ljusinsläppet. Knaus husvagnar är också kända för att vara välutrustade med moderna teknologiska lösningar såsom smarta hem-system och trådlöst internet.

Knaus husvagnar skiljer sig från andra tillverkare genom sin kvalitet och teknologiska avancerade utrustning. De har också en stark fokus på att skapa en hållbar produkt med låga CO2-utsläpp och användning av hållbara material i tillverkningsprocessen.Knaus WOLF 535 TU (1977 - 1980)

Reservdelar till Knaus WOLF 535 TU direkt från Knaus - både nya och begagnade. Delar till husvagnar från Knaus WOLF 535 TU direkt på nätet.