Kabe AMETIST VXL KS (2006 - 2007)

Reservdelar till Kabe AMETIST VXL KS köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe AMETIST VXL KS.

Tillverkningen av AMETIST VXL KS började hos Kabe år 2006. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen AMETIST VXL KS år 2007.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe AMETIST VXL KS går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST VXL KS och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST VXL KS, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din AMETIST VXL KS har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 2006 till 2007 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av AMETIST VXL KS. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe AMETIST VXL KS och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST VXL KS
Första tillverkningsår2006
Sista tillverkningsår2007

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST VXL KS.