Kabe TOPAS (1970 - 1993)

Reservdelar till Kabe TOPAS köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe TOPAS.

Tillverkningen av TOPAS började hos Kabe år 1970. Då TOPAS var en av Kabes mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 24 år. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen TOPAS år 1993.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe TOPAS går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe TOPAS och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe TOPAS, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din TOPAS har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1970 till 1993 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av TOPAS. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe TOPAS och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellTOPAS
Första tillverkningsår1970
Sista tillverkningsår1993

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe TOPAS.