Kabe BRILJANT 440 GL (1986 - 1986)

Reservdelar till Kabe BRILJANT 440 GL köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe BRILJANT 440 GL.

Tillverkningen av BRILJANT 440 GL började hos Kabe år 1986. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen BRILJANT 440 GL år 1986.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe BRILJANT 440 GL går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe BRILJANT 440 GL och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe BRILJANT 440 GL, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din BRILJANT 440 GL har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1986 till 1986 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av BRILJANT 440 GL. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe BRILJANT 440 GL och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellBRILJANT 440 GL
Första tillverkningsår1986
Sista tillverkningsår1986

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe BRILJANT 440 GL.