Kabe AMETIST GLE KS (1999 - 2006)

Reservdelar till Kabe AMETIST GLE KS köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe AMETIST GLE KS.

Tillverkningen av AMETIST GLE KS började hos Kabe år 1999. Då AMETIST GLE KS var en av Kabes mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 8 år. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen AMETIST GLE KS år 2006.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe AMETIST GLE KS går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST GLE KS och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST GLE KS, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din AMETIST GLE KS har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1999 till 2006 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av AMETIST GLE KS. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe AMETIST GLE KS och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST GLE KS
Första tillverkningsår1999
Sista tillverkningsår2006

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST GLE KS.