Kabe BRILJANT 470 (1990 - 1991)

Reservdelar till Kabe BRILJANT 470 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe BRILJANT 470.

Tillverkningen av BRILJANT 470 började hos Kabe år 1990. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen BRILJANT 470 år 1991.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe BRILJANT 470 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe BRILJANT 470 och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe BRILJANT 470, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din BRILJANT 470 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1990 till 1991 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av BRILJANT 470. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe BRILJANT 470 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellBRILJANT 470
Första tillverkningsår1990
Sista tillverkningsår1991

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe BRILJANT 470.