Kabe SMARAGD GRAND (1981 - 1983)

Reservdelar till Kabe SMARAGD GRAND köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe SMARAGD GRAND.

Tillverkningen av SMARAGD GRAND började hos Kabe år 1981. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen SMARAGD GRAND år 1983.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe SMARAGD GRAND går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe SMARAGD GRAND och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe SMARAGD GRAND, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din SMARAGD GRAND har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1981 till 1983 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av SMARAGD GRAND. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe SMARAGD GRAND och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellSMARAGD GRAND
Första tillverkningsår1981
Sista tillverkningsår1983

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe SMARAGD GRAND.