Kabe AMETIST XL KS (2000 - 2013)

Reservdelar till Kabe AMETIST XL KS köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe AMETIST XL KS.

Tillverkningen av AMETIST XL KS började hos Kabe år 2000. Då AMETIST XL KS var en av Kabes mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 14 år. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen AMETIST XL KS år 2013.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe AMETIST XL KS går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST XL KS och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST XL KS, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din AMETIST XL KS har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 2000 till 2013 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av AMETIST XL KS. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe AMETIST XL KS och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST XL KS
Första tillverkningsår2000
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST XL KS.