Kabe AMETIST GDL KS (2001 - 2013)

Reservdelar till Kabe AMETIST GDL KS köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Kabe och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Kabe-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Kabe AMETIST GDL KS.

Tillverkningen av AMETIST GDL KS började hos Kabe år 2001. Då AMETIST GDL KS var en av Kabes mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 13 år. Kabe upphörde med tillverkningen av modellen AMETIST GDL KS år 2013.

Husvagnsdelar Kabe

Reservdelar till Kabe AMETIST GDL KS går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Kabe-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST GDL KS och andra husvagnar från Kabe. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Kabe AMETIST GDL KS, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din AMETIST GDL KS har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 2001 till 2013 då Kabe kan ha haft variationer på olika årsmodeller av AMETIST GDL KS. Om du letar efter originaldelar från Kabe så ska du leta efter Kabe-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Kabe-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Kabe och andra tillverkare. En sökning på Kabe AMETIST GDL KS och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Kabe.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST GDL KS
Första tillverkningsår2001
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST GDL KS.