Hobby 24 (1998 - 2010)

Reservdelar till Hobby 24 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Hobby och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Hobby-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Hobby 24.

Tillverkningen av 24 började hos Hobby år 1998. Då 24 var en av Hobbys mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 13 år. Hobby upphörde med tillverkningen av modellen 24 år 2010.

Husvagnsdelar Hobby

Reservdelar till Hobby 24 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Hobby-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Hobby 24 och andra husvagnar från Hobby. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Hobby 24, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 24 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1998 till 2010 då Hobby kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 24. Om du letar efter originaldelar från Hobby så ska du leta efter Hobby-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Hobby-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Hobby och andra tillverkare. En sökning på Hobby 24 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Hobby.

Fakta
TillverkareHobby
Modell24
Första tillverkningsår1998
Sista tillverkningsår2010

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 24.