Hobby 400T CLASSIC (1988 - 1993)

Reservdelar till Hobby 400T CLASSIC köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Hobby och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Hobby-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Hobby 400T CLASSIC.

Tillverkningen av 400T CLASSIC började hos Hobby år 1988. Hobby upphörde med tillverkningen av modellen 400T CLASSIC år 1993.

Husvagnsdelar Hobby

Reservdelar till Hobby 400T CLASSIC går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Hobby-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Hobby 400T CLASSIC och andra husvagnar från Hobby. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Hobby 400T CLASSIC, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 400T CLASSIC har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1988 till 1993 då Hobby kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 400T CLASSIC. Om du letar efter originaldelar från Hobby så ska du leta efter Hobby-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Hobby-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Hobby och andra tillverkare. En sökning på Hobby 400T CLASSIC och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Hobby.

Fakta
TillverkareHobby
Modell400T CLASSIC
Första tillverkningsår1988
Sista tillverkningsår1993

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 400T CLASSIC.