Hobby 350 T DE LUXE (1989 - 1991)

Reservdelar till Hobby 350 T DE LUXE köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Hobby och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Hobby-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Hobby 350 T DE LUXE.

Tillverkningen av 350 T DE LUXE började hos Hobby år 1989. Hobby upphörde med tillverkningen av modellen 350 T DE LUXE år 1991.

Husvagnsdelar Hobby

Reservdelar till Hobby 350 T DE LUXE går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Hobby-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Hobby 350 T DE LUXE och andra husvagnar från Hobby. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Hobby 350 T DE LUXE, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 350 T DE LUXE har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1989 till 1991 då Hobby kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 350 T DE LUXE. Om du letar efter originaldelar från Hobby så ska du leta efter Hobby-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Hobby-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Hobby och andra tillverkare. En sökning på Hobby 350 T DE LUXE och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Hobby.

Fakta
TillverkareHobby
Modell350 T DE LUXE
Första tillverkningsår1989
Sista tillverkningsår1991

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 350 T DE LUXE.