Cavalier S 472 CT (1979 - 1979)

Reservdelar till Cavalier S 472 CT köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Cavalier och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Cavalier-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Cavalier S 472 CT.

Tillverkningen av S 472 CT började hos Cavalier år 1979. Cavalier upphörde med tillverkningen av modellen S 472 CT år 1979.

Husvagnsdelar Cavalier

Reservdelar till Cavalier S 472 CT går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Cavalier-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Cavalier S 472 CT och andra husvagnar från Cavalier. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Cavalier S 472 CT, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din S 472 CT har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1979 till 1979 då Cavalier kan ha haft variationer på olika årsmodeller av S 472 CT. Om du letar efter originaldelar från Cavalier så ska du leta efter Cavalier-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Cavalier-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Cavalier och andra tillverkare. En sökning på Cavalier S 472 CT och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Cavalier.

Fakta
TillverkareCavalier
ModellS 472 CT
Första tillverkningsår1979
Sista tillverkningsår1979

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cavalier och så även för den specifika modeller Cavalier S 472 CT.