Cavalier 490 T (1971 - 1971)

Reservdelar till Cavalier 490 T köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Cavalier och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Cavalier-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Cavalier 490 T.

Tillverkningen av 490 T började hos Cavalier år 1971. Cavalier upphörde med tillverkningen av modellen 490 T år 1971.

Husvagnsdelar Cavalier

Reservdelar till Cavalier 490 T går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Cavalier-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Cavalier 490 T och andra husvagnar från Cavalier. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Cavalier 490 T, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 490 T har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1971 till 1971 då Cavalier kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 490 T. Om du letar efter originaldelar från Cavalier så ska du leta efter Cavalier-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Cavalier-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Cavalier och andra tillverkare. En sökning på Cavalier 490 T och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Cavalier.

Fakta
TillverkareCavalier
Modell490 T
Första tillverkningsår1971
Sista tillverkningsår1971

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cavalier och så även för den specifika modeller Cavalier 490 T.