Cabby 470 CT (1972 - 1976)

Reservdelar till Cabby 470 CT köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Cabby och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Cabby-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Cabby 470 CT.

Tillverkningen av 470 CT började hos Cabby år 1972. Cabby upphörde med tillverkningen av modellen 470 CT år 1976.

Husvagnsdelar Cabby

Reservdelar till Cabby 470 CT går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Cabby-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 470 CT och andra husvagnar från Cabby. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 470 CT, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 470 CT har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1972 till 1976 då Cabby kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 470 CT. Om du letar efter originaldelar från Cabby så ska du leta efter Cabby-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Cabby-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Cabby och andra tillverkare. En sökning på Cabby 470 CT och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Cabby.

Fakta
TillverkareCabby
Modell470 CT
Första tillverkningsår1972
Sista tillverkningsår1976

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cabby och så även för den specifika modeller Cabby 470 CT.