Cabby 532 CTB (1976 - 1977)

Reservdelar till Cabby 532 CTB köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Cabby och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Cabby-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Cabby 532 CTB.

Tillverkningen av 532 CTB började hos Cabby år 1976. Cabby upphörde med tillverkningen av modellen 532 CTB år 1977.

Husvagnsdelar Cabby

Reservdelar till Cabby 532 CTB går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Cabby-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 532 CTB och andra husvagnar från Cabby. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 532 CTB, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 532 CTB har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1976 till 1977 då Cabby kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 532 CTB. Om du letar efter originaldelar från Cabby så ska du leta efter Cabby-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Cabby-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Cabby och andra tillverkare. En sökning på Cabby 532 CTB och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Cabby.

Fakta
TillverkareCabby
Modell532 CTB
Första tillverkningsår1976
Sista tillverkningsår1977

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cabby och så även för den specifika modeller Cabby 532 CTB.