Cabby 470 TL (1984 - 1985)

Reservdelar till Cabby 470 TL köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Cabby och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Cabby-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Cabby 470 TL.

Tillverkningen av 470 TL började hos Cabby år 1984. Cabby upphörde med tillverkningen av modellen 470 TL år 1985.

Husvagnsdelar Cabby

Reservdelar till Cabby 470 TL går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Cabby-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 470 TL och andra husvagnar från Cabby. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 470 TL, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 470 TL har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1984 till 1985 då Cabby kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 470 TL. Om du letar efter originaldelar från Cabby så ska du leta efter Cabby-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Cabby-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Cabby och andra tillverkare. En sökning på Cabby 470 TL och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Cabby.

Fakta
TillverkareCabby
Modell470 TL
Första tillverkningsår1984
Sista tillverkningsår1985

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cabby och så även för den specifika modeller Cabby 470 TL.