Cabby 472 CT (1972 - 1979)

Reservdelar till Cabby 472 CT köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Cabby och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Cabby-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Cabby 472 CT.

Tillverkningen av 472 CT började hos Cabby år 1972. Då 472 CT var en av Cabbys mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 8 år. Cabby upphörde med tillverkningen av modellen 472 CT år 1979.

Husvagnsdelar Cabby

Reservdelar till Cabby 472 CT går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Cabby-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 472 CT och andra husvagnar från Cabby. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Cabby 472 CT, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 472 CT har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1972 till 1979 då Cabby kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 472 CT. Om du letar efter originaldelar från Cabby så ska du leta efter Cabby-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Cabby-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Cabby och andra tillverkare. En sökning på Cabby 472 CT och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Cabby.

Fakta
TillverkareCabby
Modell472 CT
Första tillverkningsår1972
Sista tillverkningsår1979

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cabby och så även för den specifika modeller Cabby 472 CT.