Bürstner CITY 590 TK/TL (1990 - 1991)

Reservdelar till Bürstner CITY 590 TK/TL köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Bürstner och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Bürstner-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Bürstner CITY 590 TK/TL.

Tillverkningen av CITY 590 TK/TL började hos Bürstner år 1990. Bürstner upphörde med tillverkningen av modellen CITY 590 TK/TL år 1991.

Husvagnsdelar Bürstner

Reservdelar till Bürstner CITY 590 TK/TL går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Bürstner-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner CITY 590 TK/TL och andra husvagnar från Bürstner. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner CITY 590 TK/TL, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din CITY 590 TK/TL har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1990 till 1991 då Bürstner kan ha haft variationer på olika årsmodeller av CITY 590 TK/TL. Om du letar efter originaldelar från Bürstner så ska du leta efter Bürstner-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Bürstner-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Bürstner och andra tillverkare. En sökning på Bürstner CITY 590 TK/TL och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Bürstner.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellCITY 590 TK/TL
Första tillverkningsår1990
Sista tillverkningsår1991

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner CITY 590 TK/TL.