Bürstner FLIPPER 550 TK (2005 - 2007)

Reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TK köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Bürstner och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Bürstner-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Bürstner FLIPPER 550 TK.

Tillverkningen av FLIPPER 550 TK började hos Bürstner år 2005. Bürstner upphörde med tillverkningen av modellen FLIPPER 550 TK år 2007.

Husvagnsdelar Bürstner

Reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TK går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Bürstner-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TK och andra husvagnar från Bürstner. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TK, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din FLIPPER 550 TK har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 2005 till 2007 då Bürstner kan ha haft variationer på olika årsmodeller av FLIPPER 550 TK. Om du letar efter originaldelar från Bürstner så ska du leta efter Bürstner-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Bürstner-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Bürstner och andra tillverkare. En sökning på Bürstner FLIPPER 550 TK och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Bürstner.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellFLIPPER 550 TK
Första tillverkningsår2005
Sista tillverkningsår2007

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner FLIPPER 550 TK.