Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 (1990 - 1990)

Reservdelar till Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Bürstner och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Bürstner-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Bürstner HOLIDAY/CLUB 48.

Tillverkningen av HOLIDAY/CLUB 48 började hos Bürstner år 1990. Bürstner upphörde med tillverkningen av modellen HOLIDAY/CLUB 48 år 1990.

Husvagnsdelar Bürstner

Reservdelar till Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Bürstner-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 och andra husvagnar från Bürstner. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner HOLIDAY/CLUB 48, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din HOLIDAY/CLUB 48 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1990 till 1990 då Bürstner kan ha haft variationer på olika årsmodeller av HOLIDAY/CLUB 48. Om du letar efter originaldelar från Bürstner så ska du leta efter Bürstner-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Bürstner-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Bürstner och andra tillverkare. En sökning på Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Bürstner.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellHOLIDAY/CLUB 48
Första tillverkningsår1990
Sista tillverkningsår1990

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner HOLIDAY/CLUB 48.