Bürstner FLIPPER 565 (1977 - 1977)

Reservdelar till Bürstner FLIPPER 565 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Bürstner och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Bürstner-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Bürstner FLIPPER 565.

Tillverkningen av FLIPPER 565 började hos Bürstner år 1977. Bürstner upphörde med tillverkningen av modellen FLIPPER 565 år 1977.

Husvagnsdelar Bürstner

Reservdelar till Bürstner FLIPPER 565 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Bürstner-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner FLIPPER 565 och andra husvagnar från Bürstner. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner FLIPPER 565, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din FLIPPER 565 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1977 till 1977 då Bürstner kan ha haft variationer på olika årsmodeller av FLIPPER 565. Om du letar efter originaldelar från Bürstner så ska du leta efter Bürstner-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Bürstner-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Bürstner och andra tillverkare. En sökning på Bürstner FLIPPER 565 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Bürstner.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellFLIPPER 565
Första tillverkningsår1977
Sista tillverkningsår1977

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner FLIPPER 565.