Bürstner FLIPPER 550 TS (1976 - 1976)

Reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TS köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Bürstner och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Bürstner-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Bürstner FLIPPER 550 TS.

Tillverkningen av FLIPPER 550 TS började hos Bürstner år 1976. Bürstner upphörde med tillverkningen av modellen FLIPPER 550 TS år 1976.

Husvagnsdelar Bürstner

Reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TS går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Bürstner-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TS och andra husvagnar från Bürstner. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner FLIPPER 550 TS, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din FLIPPER 550 TS har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1976 till 1976 då Bürstner kan ha haft variationer på olika årsmodeller av FLIPPER 550 TS. Om du letar efter originaldelar från Bürstner så ska du leta efter Bürstner-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Bürstner-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Bürstner och andra tillverkare. En sökning på Bürstner FLIPPER 550 TS och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Bürstner.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellFLIPPER 550 TS
Första tillverkningsår1976
Sista tillverkningsår1976

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner FLIPPER 550 TS.