Bürstner HS-FLIPPER 500 (1981 - 1983)

Reservdelar till Bürstner HS-FLIPPER 500 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Bürstner och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Bürstner-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Bürstner HS-FLIPPER 500.

Tillverkningen av HS-FLIPPER 500 började hos Bürstner år 1981. Bürstner upphörde med tillverkningen av modellen HS-FLIPPER 500 år 1983.

Husvagnsdelar Bürstner

Reservdelar till Bürstner HS-FLIPPER 500 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Bürstner-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner HS-FLIPPER 500 och andra husvagnar från Bürstner. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner HS-FLIPPER 500, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din HS-FLIPPER 500 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1981 till 1983 då Bürstner kan ha haft variationer på olika årsmodeller av HS-FLIPPER 500. Om du letar efter originaldelar från Bürstner så ska du leta efter Bürstner-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Bürstner-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Bürstner och andra tillverkare. En sökning på Bürstner HS-FLIPPER 500 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Bürstner.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellHS-FLIPPER 500
Första tillverkningsår1981
Sista tillverkningsår1983

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner HS-FLIPPER 500.