Bürstner CITY 560 TL (1989 - 1992)

Reservdelar till Bürstner CITY 560 TL köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Bürstner och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Bürstner-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Bürstner CITY 560 TL.

Tillverkningen av CITY 560 TL började hos Bürstner år 1989. Bürstner upphörde med tillverkningen av modellen CITY 560 TL år 1992.

Husvagnsdelar Bürstner

Reservdelar till Bürstner CITY 560 TL går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Bürstner-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner CITY 560 TL och andra husvagnar från Bürstner. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Bürstner CITY 560 TL, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din CITY 560 TL har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1989 till 1992 då Bürstner kan ha haft variationer på olika årsmodeller av CITY 560 TL. Om du letar efter originaldelar från Bürstner så ska du leta efter Bürstner-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Bürstner-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Bürstner och andra tillverkare. En sökning på Bürstner CITY 560 TL och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Bürstner.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellCITY 560 TL
Första tillverkningsår1989
Sista tillverkningsår1992

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner CITY 560 TL.