Adria 305 SLB (1975 - 1981)

Reservdelar till Adria 305 SLB köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Adria och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Adria-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Adria 305 SLB.

Tillverkningen av 305 SLB började hos Adria år 1975. Adria upphörde med tillverkningen av modellen 305 SLB år 1981.

Husvagnsdelar Adria

Reservdelar till Adria 305 SLB går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Adria-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Adria 305 SLB och andra husvagnar från Adria. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Adria 305 SLB, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 305 SLB har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1975 till 1981 då Adria kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 305 SLB. Om du letar efter originaldelar från Adria så ska du leta efter Adria-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Adria-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Adria och andra tillverkare. En sökning på Adria 305 SLB och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Adria.

Fakta
TillverkareAdria
Modell305 SLB
Första tillverkningsår1975
Sista tillverkningsår1981

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Adria och så även för den specifika modeller Adria 305 SLB.