Adria 400 (1983 - 1988)

Reservdelar till Adria 400 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Adria och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Adria-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Adria 400.

Tillverkningen av 400 började hos Adria år 1983. Adria upphörde med tillverkningen av modellen 400 år 1988.

Husvagnsdelar Adria

Reservdelar till Adria 400 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Adria-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Adria 400 och andra husvagnar från Adria. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Adria 400, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 400 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1983 till 1988 då Adria kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 400. Om du letar efter originaldelar från Adria så ska du leta efter Adria-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Adria-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Adria och andra tillverkare. En sökning på Adria 400 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Adria.

Fakta
TillverkareAdria
Modell400
Första tillverkningsår1983
Sista tillverkningsår1988

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Adria och så även för den specifika modeller Adria 400.