Adria 390 QT (1979 - 1980)

Reservdelar till Adria 390 QT köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Adria och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Adria-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Adria 390 QT.

Tillverkningen av 390 QT började hos Adria år 1979. Adria upphörde med tillverkningen av modellen 390 QT år 1980.

Husvagnsdelar Adria

Reservdelar till Adria 390 QT går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Adria-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Adria 390 QT och andra husvagnar från Adria. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Adria 390 QT, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din 390 QT har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1979 till 1980 då Adria kan ha haft variationer på olika årsmodeller av 390 QT. Om du letar efter originaldelar från Adria så ska du leta efter Adria-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Adria-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Adria och andra tillverkare. En sökning på Adria 390 QT och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Adria.

Fakta
TillverkareAdria
Modell390 QT
Första tillverkningsår1979
Sista tillverkningsår1980

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Adria och så även för den specifika modeller Adria 390 QT.