Adria FORMA 560 (1991 - 1994)

Reservdelar till Adria FORMA 560 köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Adria och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Adria-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Adria FORMA 560.

Tillverkningen av FORMA 560 började hos Adria år 1991. Adria upphörde med tillverkningen av modellen FORMA 560 år 1994.

Husvagnsdelar Adria

Reservdelar till Adria FORMA 560 går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Adria-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Adria FORMA 560 och andra husvagnar från Adria. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Adria FORMA 560, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din FORMA 560 har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1991 till 1994 då Adria kan ha haft variationer på olika årsmodeller av FORMA 560. Om du letar efter originaldelar från Adria så ska du leta efter Adria-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Adria-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Adria och andra tillverkare. En sökning på Adria FORMA 560 och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Adria.

Fakta
TillverkareAdria
ModellFORMA 560
Första tillverkningsår1991
Sista tillverkningsår1994

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Adria och så även för den specifika modeller Adria FORMA 560.