Adria IMV ADRIA (1970 - 1993)

Reservdelar till Adria IMV ADRIA köper du nu för tiden smidigast på nätet. Butiker som säljer husvagnsdelar på nätet till Adria och andra tillverkare ökar i takt med att efterfrågan på husvagnar ökar. Det är inte längre nödvändigt att besöka en Adria-handlare för att kunna köpa reservdelar till en Adria IMV ADRIA.

Tillverkningen av IMV ADRIA började hos Adria år 1970. Då IMV ADRIA var en av Adrias mer populära modeller så har den tillverkats under totalt 24 år. Adria upphörde med tillverkningen av modellen IMV ADRIA år 1993.

Husvagnsdelar Adria

Reservdelar till Adria IMV ADRIA går att köpa både nya och begagnade. Att köpa begagnade Adria-delar kan i många fall vara betydligt billigare, men du får troligtvis en reservdel med längre livslängd om du köper nya reservdelar. Det finns flertalet webbshoppar som säljer reservdelar till Adria IMV ADRIA och andra husvagnar från Adria. Utöver svenska webbshoppar så finns även europeiska webbshoppar som säljer reservdelar till Adria IMV ADRIA, exempelvis i Tyskland. Tänk på att säkerställa att reservdelarna passar just den årsmodell som din IMV ADRIA har. Reservdelar kan vara märkta med årtalen 1970 till 1993 då Adria kan ha haft variationer på olika årsmodeller av IMV ADRIA. Om du letar efter originaldelar från Adria så ska du leta efter Adria-loggan på eventuell förpackning samt stämma av att originaldelsnumret (produktnummer) stämmer med motsvarande nummer på trasig Adria-del.

För begagnade reservdelar är det oftast husvagnsskrotar som har bäst utbud, men även bilskrotar kan ibland ha delar till husvagnar från Adria och andra tillverkare. En sökning på Adria IMV ADRIA och tillverkningsår bör kunna hjälpa dig att hitta begagnade husvagnsdelar som passar din Adria.

Fakta
TillverkareAdria
ModellIMV ADRIA
Första tillverkningsår1970
Sista tillverkningsår1993

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Adria och så även för den specifika modeller Adria IMV ADRIA.